Maselis

RUMBEKE: Due Face & Body is er niet in geslaagd om de wedstrijd 'schoonheidsspecialiste van het jaar' te winnen. De uitreiking daarvan had gisteren plaats in het kasteel van Brasschaat. Toch is zaakvoerster Nathalie Dedier achteraf zeker niet ontgoocheld. Dat kan je ook lezen op aar facebook-pagina van het instituut.


"Spijtig genoeg hebben we niet gewonnen. Maar ik ben ook geen verliezer. Kijk eens wat een top team. 1 voor 1 jonge dames die me nauw aan het hart liggen. De telefoontjes, berichtjes via fb, insta, whatsapp,.... die deden deugd. Toch te horen krijgen dat ik voor hun toch de winnaar ben. Klanten die me vertellen dat ik toch hun nummer 1 ben. Collega’s die me vertellen dat ik een voorbeeld voor hen ben. Firma’s die me als trouwe en goede klant zien. Moet ik me dan slecht voelen? Zeker niet.

De titel ging de kers geweest zijn. Maar ik heb de titel niet nodig om te weten dat ik geliefd ben want dat voel ik en dat zag toen ik gisterenavond aan tafel zat met allemaal mensen die er waren speciaal voor mij en voor mijn team en aan de vele berichtjes die binnen kwamen. Het was blijkbaar een nek aan nek race met de winnaars. Ik wens hun een dikke proficiat met de overwinning en wens hun veel succes toe.
We stonden in de top 6 en dat wil toch ook al iets zeggen. Dus geen slecht gevoel. Alleen trots en fierheid op wat we bereikt hebben. Zoals ik zei in mijn speech. Een top team. Een team ik doodgraag zie en voor geen geld van de wereld zou willen missen."

De redactie van www.mandelnieuws.be wenst Nathalie Dedier en haar team toch een dikke proficiat met het bereikte resultaat. Hopelijk kan ook onze samenwerking nog lang duren!