Maselis

ROESELARE: Op Zaterdag 14 december slaan dienstencentrum Schiervelde en het wijkcomité van Schiervelde terug de handen in elkaar en organiseren zij samen de jaarlijkse Kersthappening.


Na de reeds uitverkochte toneelvoorstelling start om 17.30u de kersthappening. Kom genieten van de gezellige sfeer en laat je kindje schminken voor het goede doel ‘P’tit papillon’. Draai aan het ‘altijd prijs rad’ of kom de innerlijke mens versterken. Bezoekers kunnen genieten van heerlijke frietjes , lekkere pannenkoeken, Hasseltse koffie, jenever en sfeervol Kerstbier, dit alles overgoten in een sfeervol muzikaal tintje.

Om 18.00 u start dan de traditionele kerstwandeling doorheen de Schierveldewijk. Langsheen mooi versierde huizen en feeëriek verlichte straten. Onder begeleiding van de Kerstman en gezellige muziek worden er onderweg punten gegeven aan de mooist versierde huizen. Voor de kindjes voorzien ze warme chocomelk en wat snoep. Voor de volwassenen een huisbereide glühwein. Tot 22u kan je genieten van de gezellige kerstsfeer in het dienstencentrum.

Dus allen naar Schiervelde op ZATERDAG 14 DECEMBER