Maselis

WAREGEM: De politie heeft vrijdagmorgen een Roemeense dievenbende klemgereden na een achtervolging door Anzegem en Waregem. De dieven waren op heterdaad betrapt bij een inbraak, en vluchtten weg. In één van de voertuigen werd een grote hoeveelheid werkmateriaal aangetroffen. De vijf verdachten werden gearresteerd en worden voorgeleid.ZANDVOORDE: In Zandvoorde zijn vrijdagmorgen vier mensen gewond geraakt bij een verkeersongeval. Ze reden met hun auto tegen een brugpijler op de A10, aan de afrit Zandvoorde in de richting van Oostende. De auto belandde daarna op zijn dak. Vier inzittenden zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Het gaat om twee Oostendenaars, een persoon uit Kruisem en een persoon uit Antwerpen. Twee van hen verkeren in levensgevaar.

PITTEM: In de Brugsesteenweg is vrijdagochtend een zwaar verkeersongeval gebeurd. Een landbouwvoertuig vernielde de gevel van restaurant Het Berkenhof. De tractor kwam uit de richting van Ingelmunster en moest uitwijken voor een vuilniswagen. Daardoor raakte hij een Renault en kwam uiteindelijk in het restaurant terecht. De brandweer moest de gevel stutten.

VEURNE: Vrijdagnamiddag botsten op de Brugsesteenweg twee voertuigen frontaal op elkaar in. Ook reed nog een derde wagen in op de twee voertuigen. Er vielen drie gewonden die naar het ziekenhuis in Veurne werden overgebracht.