Maselis

ROESELARE: Agenten van de politiezone Riho duiken komende week op zeven locaties om op aangekondigde snelheidscontroles uit te voeren. Op dinsdag 12 november wordt er geflitst in Roeselare langs de Blinde Rodenbachstraat, de Meensesteenweg, de Sint-Eloois-Winkelsestraat, de Ieperseaardeweg en de Kortewagenstraat. Op donderdag 14 november matig je daarentegen best je snelheid langs de Koolskampstraat en de Bruggestraat in Hooglede. (CDR)


OEKENE- ROESELARE: De raadkamer in Kortrijk heeft met twee maanden de aanhouding verlengd van Pol M., de 45-jarige man die begin september in Oekene zijn 37-jarige vrouw om het leven bracht. De man heeft ondertussen een andere advocaat. Strafpleiter Jan Leysen verdedigt nu zijn belangen.

BRUGGE: Mbaye Diagne zit al zeker niet in de selectie bij Club Brugge voor de topper tegen Antwerp. De aanvaller is gestraft nadat hij in de Champions League-match tegen PSG een penalty afpakte van vaste strafschopnemer Hans Vanaken, en de bal vervolgens lullig op de keeper schoot. Diagne krijgt ook een zware financiële sanctie.