Maselis

BRUGGE: Club Brugge verloor woensdag op de vierde speeldag in groep A van de Champions League met het kleinste verschil (1-0) op bezoek bij de Franse landskampioen en competitieleider PSG. Invaller Mbaye Diagne was na de pauze met een gemiste strafschop voor Club de pineut van de avond. "Ik wilde het team alleen maar helpen, maar maakte een grote fout."


WAREGEM: Een koppel uit Beveren-Leie zit in de cel. Tijdens een hoogoplopende ruzie hebben de partners elkaar gestoken met een mes. De feiten speelden zich al af op 23 oktober in een huurwoning in de Schoolstraat. Waarover de ruzie ging, is niet bekend. Beide partners zijn aangehouden voor doodslag. De man is intussen ontslagen uit het ziekenhuis.

ROESELARE: Knack Roeselare heeft zich geplaatst voor de halve finales van de beker. Het versloeg Achel in eigen huis met 3-0 en won ook de beslissende golden set. In de halve finale neemt Knack het op tegen eeuwige rivaal Maaseik.

ROESELARE: De Geschillencommissie Hoger Beroep van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft donderdag de forfaitoverwinning van Virton op het veld van Roeselare bevestigd. Het tuchtorgaan ziet geen reden om het competitieduel opnieuw te laten spelen. Virton krijgt drie punten en klimt vlak voor de cruciale wedstrijd tegen OH Leuven naar de eerste plaats in de Proximus League (1B).

ROESELARE: Middenvelder Arnold Mvuemba heeft bij KSV Roeselare een contract ondertekend tot het einde van het seizoen. De 34-jarige Franse Congolees was in het verleden al actief bij Portsmouth, Lorient en Olympique Lyon. Hij trainde nu al enkele dagen mee op Schiervelde.