Maselis

ROESELARE: De hele maand november organiseert Lokaalmarkt Roeselare een grote Kadobonnen-actie. Elke vrijdag van november maken klanten kans op een Roeselare Kadobon van 500 euro of één van de 20 bonnen van 20 euro.
Lokaalmarkt Roeselare is een wekelijkse en overdekte boerenmarkt op vrijdagmiddag in de Sint-Amandskerk. Op de markt koop je rechtstreeks van boeren en producenten uit de streek. De markt heeft ook een bar en kinderatelier.
Marktverantwoordelijke Melanie Vanstaen: ‘In november krijgt elke klant een wedstrijdformulier. Na afloop van elke markt loot een onschuldige hand 21 winnaars. Daarbij winnen 1 klant een Roeselare Kadobon van 500 euro en 20 klanten een bon van 20 euro. De winnaars worden telkens op de eerstvolgende markt bekendgemaakt. Klanten dienen dus op de markt zelf hun prijs op te halen.’
Voor de actie slaat Lokaalmarkt de handen in elkaar met Stad Roeselare en vzw Shopping & Centrum Roeselare. Die laatste schenkt elke week 1 Roeselare Kadobon van 500 euro weg.
Stad Roeselare wil met de actie de korte keten promoten, waarbij de consument rechtstreeks van de producent koopt. Tegelijk komt ook Roeselare als shoppingstad in de kijker te staan. De Roeselare Kadobon kan bij meer dan 100 winkels worden ingeruild.
De voorbije jaren was de campagne telkens een groot succes. In de campagnemaand deden wekelijks meer dan 500 klanten hun boodschappen bij Lokaalmarkt. ‘Slechts een paar winnaars heeft zijn Roeselare Kadobon ook op Lokaalmarkt zelf verzilverd. Veel bonnen hebben dus de weg naar andere winkels in Roeselare gevonden. Opzet geslaagd’, aldus nog Melanie Vanstaen.
Lokaalmarkt Roeselare vindt elke vrijdag van 14 tot 19 uur plaats in de Sint-Amandskerk op het de Coninckplein. Meer info op www.lokaalmarkt.be.