Maselis

Voor Delfine Persoon en de andere eliteboksers onder de vleugels van Filiep Tampere, worden het drukke weken.
Op maandag 11 november krijgt Delfine de kans, na haar onterechte verliespartij tegen Katie Taylor, zich opnieuw te meten met de besten in de Vrouwelijke bokswereld. Ditmaal wel in een lagere gewichtsklasse (bij de Super Featherweights), aangezien de Lightweights gewichtsklasse wordt geblokkeerd door Katie Taylor en er totaal geen sprake is voor een rematch vanuit het Taylor kamp. Delfine krijgt de kans om te boksen voor de WBA Gold Wereldtitel tegen de Nigeriaanse Helen Joseph. Bij winst staat Delfine terug nummer 1 van de wereld bij de Super Featherweights.
Deze keer zet de Stad Oostende, samen met Boxing Team Houtland, hun schouders onder de organisatie van het boksevenement.
Dit unieke en grootse gebeuren zal plaats vinden op maandag 11 november vanaf 15:30 h. in het Stadion “Versluys Dôme” te Oostende.
Naast Delfine zullen ook volgende eliteboksers SLIMANI Hedi, TECHEL Giovanni, BEN ALI Hakim en KOUASSI Elisée uit de stal van Filiep Tampere de ring betreden, alsook zullen een 4-tal amateurboksers van de partij zijn.
Voor Hedi Slimani wordt het alvast ook een zware partij, hij bokst tegen de Rus CHURBANOV Maxim, die enige tijd geleden won van KARAXHA Meriton.
Het wordt ongetwijfeld weer een hoogdag voor boksend Vlaanderen (West-Vlaanderen)!