Maselis

Schuldeiser Reo Catering kan het niet langer uithouden en komt nu ook met zijn eigen verhaal op de proppen. SV Roeselare lapte alle aanmaningen aan hun laars. Spelers aan enkele stafleden van S.V. Roeselare kwamen eten en dronken a volonté. Dit begon in september vorig jaar. 

"Eerst wekelijks, daarna zo goed als dagelijks, terwijl ik in de weekends ook vaak nog eens leverde aan de club. Koud buffet met pasta, patatjes, groenten, fruit, yoghurt ... Telkens waren ze met zo’n 35 man. Omdat die rekeningen niet betaald werden en omdat het om een bedrag van 28.283,07 euro ging, heb ik op 10 december een eerste keer een aangetekende brief verstuurd naar de club", aldus de zaakvoerder. Op 2 januari, 1 februari en 31 maart heb ik dat opnieuw gedaan. Omdat er er geen reactie kwam, ben ik naar een advocaat gestapt.

Een deurwaarder gaf op 21 mei persoonlijk een aanmaning tot betaling af aan clubsecretaris Ann Van Poecke. “Opnieuw kwam er geen reactie, dus begin juli werd er een pv opgesteld. Op 12 juli hebben we de club opnieuw aangetekend verwittigd dat er een inbeslagname van goederen zat aan te komen. Op 22 juli is een gerechtsdeurwaarder bij de club langs geweest en werd er een inventaris voor die inbeslagname opgemaakt. Onder andere een kopiemachine, een koelkast, een computer, een brandkast en twee bureaustoelen staan op de lijst. Die goederen zouden trouwens normaal volgende week opgehaald worden. Op 8 augustus zijn we dan overgegaan tot een dagvaarding in faillissement. Het laatste drukkingsmiddel dat ons restte. Oorspronkelijk zou het vonnis uitgesteld worden tot 24 september, maar door dinsdag al een vonnis uit te spreken werd iedereen wat in snelheid gepakt. Maar als ze bij de club beweren dat ze van niets wisten, dan is dat pertinent onwaar", aldus de zaakvoerder.