Maselis

Op 13 november worden de Horeca Awards voor de derde keer uitgereikt. En zoals het bij de vorige edities ging, kan iedere Roeselarenaar niet alleen zijn stem uitbrengen, maar ook zelf zijn favoriete zaak nomineren voor een award.
De vzw Horeca Awards Roeselare reikt voor de 3de keer Horeca Awards uit en dit op woensdag 13 november 2019. Na een geslaagde eerste en tweede editie met meer dan 250 aanwezigen uit de horeca willen we een traditie starten met een jaarlijkse netwerk- en feestavond. De feestelijke uitreiking gaat door in de VIP van het Site Schiervelde, met een smakelijk driegangendiner onder leiding van Ma Kwizien, top animatie en leuke sfeerartiesten.


Nomineer jouw favoriete horecazaak! Elke Roeselarenaar wordt van bij de start betrokken bij de voordracht van de Horeca Awards 2019 in 5 verschillende categorieën. Dit jaar zal voor de eerste maal de award voor beste starter uitgereikt worden. Deze categorie wordt voortaan elke editie afgewisseld met beste B&B/hotel. De 5 categorieën zijn Beste Café, Beste starter, Beste Restaurant, Beste Tea-Room/brasserie en Beste Frituur Tenslotte kan iedere zaak voor de 5 Horeca Awards 2019 een eigen kandidatuur indienen. Ook een klant kan zelf de kandidatuur van zijn favoriete zaak voorstellen voor de beoordeling door de jury.
Kandidaten kunnen zich tot en met maandag 2 oktober kandidaat stellen via

www.facebook.com/Horeca.Award.Roeselare

Iedereen kan stemmen! Na het indienen beslist het vzw Horeca Awards Roeselare-comité per categorie een top 5. Van 15 oktober tot en met 10 november 2019 kan er per categorie eenmalig gestemd worden op de facebookpagina van de Horeca Awards Roeselare. De avond zelf kunnen alle aanwezigen nog een extra stem per categorie uitbrengen. De facebookpagina stemmen en de stemmen de avond zelf tellen voor 50% mee.