Maselis

Villa Roslar is op zoek naar muzikanten én huiskamers voor de 4de editie van de huiskamerconcerten. Inschrijven kan tot en met 30 september via www.roeselare.be De huiskamerconcerten zelf vinden plaats in het weekend van 29 november – 1 december 2019. Ook nu weer vinden deze concerten plaats bij Roeselarenaars thuis of in een gelijkaardig intiem decor.


Gespreid over tot nu toe drie weekends in 2018 en 2019 vonden meer dan 80 concerten plaats. Elke editie kwam een breed scala aan muziekgenres aan bod: blues, jazz, funk, singer-songwriter, Frans chanson, folk, roots, kleinkunst, klassiek, pop, elektronisch, rock, rock and roll en rockabilly. Een terugblik!
Het volgende weekend huiskamerconcerten in het kader van Villa Roslar gaat door van vrijdag 29 november t.e.m. zondag 1 december 2019.


We zoeken gastgezinnen die hun woning, huiskamer in Roeselare openstellen voor een publiek. Bij voorkeur ruimtes waar er voldoende plaats is om minstens 20 personen (zit)plaats te bieden. We zoeken ook muzikanten die een link met Roeselare hebben en die in een intieme setting een concert willen geven. Voor de muzikanten is een kleine vergoeding voorzien. Als gastgezin beslis je zelf of je je publiek gratis toegang verleent of je een kleine bijdrage vraagt. De stad regelt de praktische beslommeringen en stelt ook stoelen ter beschikking.
Inschrijven als muzikant of gastheer/vrouw kan tot en met maandag 30 september 2019 via www.roeselare.be.