Maselis

ROESELARE: West-Vlaanderens Mooiste is op zoek naar meesterkrachten die het fietsteam naar de top leiden! Van 22 t.e.m. 25 augustus 2019 vindt voor de negende keer West-Vlaanderens Mooiste plaats. Aan de hand van de verschillende fietstochten die West-Vlaanderens Mooiste biedt, kunnen deelnemers tussen 22 en 25 augustus per fiets ontdekken wat de provincie West-Vlaanderen te bieden heeft. Wegfietsers en mountainbikers krijgen de kans om heel wat unieke plaatsen te bewonderen.

Vanuit Roeselare, als hart van de provincie, verkennen de verschillende tochten van West-Vlaanderens Mooiste elke keer opnieuw een ander deel van het West-Vlaamse land. Langs fietsvriendelijke wegen krijgen deelnemers de kans om natuur, cultuur en historisch erfgoed te ontdekken. Met tochten van 25 tot 150 kilometer vindt iedereen een tocht op maat. Om de kwaliteit van ons event te behouden en te versterken zijn we op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn om komende zomer het event verder te helpen uitbouwen. We zijn op zoek naar zowel individuen als clubs om mee te helpen. Je kan vrij kiezen of je 1 of meerdere dagen wil komen helpen en de tijdsduur wordt bepaald in overleg. Clubs die meehelpen krijgen een financiële ondersteuning ten voordele hun werking. We hopen ook dit jaar weer op een grote opkomst, dus lijkt het u leuk eens mee te helpen (en geloof ons, het ís ook heel erg leuk!), meld u dan aan via de website van West-Vlaanderens Mooiste: http://www.westvlaanderensmooiste.be/vrijwilligers/

Voor meer informatie over West-Vlaanderens Mooiste kunt u ook terecht bij het vrijetijdspunt van de stad Roeselare via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 051 26 24 00.

West-Vlaanderens Mooiste algemeen:

West-Vlaanderens Mooiste is een vierdaags fietsevent in Roeselare. Al fietsend maakt men kennis met de mooiste plekjes in West-Vlaanderen. Naast het fietsen zijn er heel wat nevenactiviteiten, zoals optredens, retro fietsbeurs, retro fietstocht, wandelen, kidz on wheelz, kinderspeeldorp, … . Kortom West-Vlaanderens Mooiste is een sportief en gezellig recreatie-event waarbij ieder familielid zijn gading vindt!