Marieke Vannieuwenhuyse (Roeselare) droomt al jaren van de Malediven!

Ingediend door Stefaan op zo, 20/06/2021 - 08:28

De 28-jarige Marieke Vannieuwenhuyse uit Roeselare werkt als Sales Advisor bij Delvaux in Knokke. Hiernaast doet ze modellenwerk. Toch nam ze ruimschoots de tijd voor de 'Zomerspecial' van www.mandelnieuws.be  Met fotograaf Stefaan Bogaerts trok ze naar één van de mooiste plekjes van Ingelmunster: de omgeving van de centrumbrug.
"Tijdens de coronamaanden was ik thuis van Delvaux. Gelukkig zat het weer wat mee en kon ik genieten van het sporten. Ik daagde mezelf uit om telkens meer en meer kilometers te gaan lopen. Het werd mijn dagdagelijkse bezigheid. Nu mag de zomer beginnen voor mij. Terrasjes en restaurantjes mis ik enorm."

Heb je reisplannen voor dit jaar? "Dat heb ik zeker. De vraag is naar waar. Hoogstwaarschijnlijk  staat Monaco terug op de planning. Elk jaar ga ik met mijn verjaardag op 1 juli naar het buitenland. Als de Corona cijfers het toe laten ga je me dus kunnen spotten in het buienland."
Heb je een droomvakantie? "One and only dream vacation is De Malediven. Hier droom ik al jaren van. Met mijn droomman (?) een honeymoon op de Malediven."

Hoe zien we Marieke in de zomer meestal lopen? "Ik ben vrij  Casual chique gekleed. Ik hou van de Italiaanse mode , Elisabetta Franchi. Deze is super stijlvol en opgekleed. In de zomer of het uitgaan kan je me wel eens zien in een kleedje maar de meeste tijd in een suitpak. Ik kies altijd de dag zelf wat ik draag. Als ik er mij maar goed in voel. Hangt af van dag tot dag. Dus bij deze ben ik gekomen in een outfit waar ik me persoonlijk goed in voel. Just be myself."

Hoe ziet jou toekomst eruit? "Ik ga me verder richten op mijn modellencarriere, die sinds Miss België enorm de lucht ingaat. Ik wil ook meer reizen naar het buitenland en daar ook fotoshoots gaan uitwisselen. Dit zijn mijn nummer één plannen. Hiernaast wil ik gewoon terug kunnen genieten van mijn sociale contacten en terug de leuke restaurantjes en uitjes kunnen doen."

Geschreven door
Mandelnieuws/ Stefaan Bogaerts