Faye Bulcke (Zonnebeke): "Ik kijk heel hard uit naar de vakantie in Spanje"

Ingediend door Stefaan op za, 24/07/2021 - 00:01

Hallo! Mijn naam is Faye Bulcke, ik ben 23 jaar en ben geboren op 22 september 1997. Ik ben enig kind en woon nog thuis bij mijn ouders. Ik ben afgestudeerd als vroedvrouw en leerkracht secundair onderwijs, maar momenteel werk ik in de buitenschoolse kinderopvang te Beselare. Daarnaast ben ik danseres. Ik dans al sinds mijn 4 jaar, en blijf er mee bezig! Ik dans bij Dansschool Dance Space in Zillebeke en sinds vorig jaar ook in de Showcase Studio in Gent. Ik hoop namelijk nog wat professionele opdrachten te kunnen binnen halen als danser! Sinds dit jaar mag ik mezelf ook Miss Benelux Beauty ‘20-‘21 heten! Een titel waar ik heel trots op ben en mijn best voor zal doen deze waardig in te vullen! Als laatste, maar zeker niet minst, wil ik nog meegeven dat ik heel gelukkig samen ben met mijn vriend, Wouter Juchtmans! Ik kan ook ten aller tijden op zijn steun rekenen in alles wat ik doe! Ik ben hem daar dan ook meer of dankbaar voor!

1. Hoe heb je de voorbije (corona)maanden beleefd? Kijk je nu hard uit naar de zomer?
"Niet zo geweldig helaas. Uiteindelijk konden we niet anders dan alles maar gewoon ondergaan, maar ik ben een zeer sociaal persoon die heel graag eens weg gaat, stapje gaat zetten. En dat is toch nog steeds niet helemaal mogelijk. Deze dingen mis ik wel enorm. Maar anderzijds weet ik me wel goed bezig te houden! Ik ben een bezige bij en dat zal waarschijnlijk zo blijven. Een goed evenwicht vinden is van belang!"

2. Wat staat er op de planning voor die periode? Vakantie in het buitenland of iets dichter bij huis of heb je geen directe reisplannen? 
"Jazeker! Mijn beste vriendin en ik wilden al lang eens samen op reis gaan en tot nu toe was dit er nog niet van gekomen. Gelukkig dit jaar wel, we gaan namelijk deze zomer op reis naar Spanje! Ik kijk er heel hard naar uit! Ook zal ik sowieso nog een reisje/citytrip inplannen met mijn vriend."

3. Wat zijn jou droomvakanties? Waar wil je echt nog eens naar toe? 
"Er zijn heel veel plaatsen waar ik zo graag eens naartoe zou willen gaan! Ik hou van een mooie natuur, zee en strand, of leuke pittoreske plekjes, de speciale dingen laat ons zeggen. Vanaf ik zo iets zie passeren op social media dan sla ik deze plekken op in de hoop er ooit eens naartoe te kunnen gaan!"

4. Hoe zien we jou meestal lopen in de zomer? Kleedje, rokje, of vasthouden aan een jeans bijvoorbeeld? 
"Ik heb een heel uiteenlopende stijl! Ik draag vanalles! Afhankelijk van in welke mood ik ben en voor welke gelegenheid. Dus broeken, rokjes, kleedjes.. Het kan allemaal! Zo lang ik het maar leuk kan stylen ."

5. Beschrijf eens je outfit voor de shoot? Speciaal gekocht of iets die je regelmatig draagt en waarin je jezelf kan zijn? 
"Het is iets wat ik nog niet zo heel lang geleden heb aangekocht en wat ik zeker nog vaak zal dragen deze zomer! Ik heb een lang zomerkleedje aan, gekocht bij  de online shop van de Esther De Soete, haar heb ik leren kennen tijdens mijn avontuur bij Miss Benelux Beauty! Zij is namelijk onze huisfotografe. De shop bestaat uit heel veel leuke kleren en schoenen."

6. Heb je nog grootse toekomstplannen? Op andere vlakken dan? Wil je nog zeker iets kwijt, dan mag je het zeker bij vermelden. 
"Ik wil me dit jaar gaan focussen op mijn miss jaar als Miss Benelux Beauty, om deze op een zo goed mogelijke manier in te vullen! Mij voorbereiden op mijn internationale missverkiezing ‘Miss Tourism Global Belgium’, waarbij ik ons land mag gaan vertegenwoordigen in China eind dit jaar! Ook ga ik verder trainen voor het dansen en hoop ik een aantal professionele opdrachten te kunnen binnen halen. En voor de rest wil ik blijven groeien als persoon en genieten van de momenten die ik heb samen met mijn vriend, vrienden in het algemeen en mijn familie!"

 

 

 

Geschreven door
Mandelnieuws/ Stefaan Bogaerts