Elke Van den Eynden (Bornem): "Mijn hart heb ik verloren aan de vele Disney-parken"

Ingediend door Stefaan op zo, 11/07/2021 - 09:50

Elke Van den Eynden (28) uit Bornem mag ons land vertegenwoordigen op de verkiezing van Mrs Face of Beauty. Wanneer die verkiezing in Nieuw-Zeeland kan plaatsvinden, hangt af van de coronamaatregelen die de komende maanden van kracht zijn. Als opwarmer maakte ze de verplaatsing naar Roeselare voor een shoot bij fotograaf Stefaan Bogaerts. Ze ontdekte er de mooie omgeving van de Kleine Bassin en het park van de Walle. 

Hoe  heb je de voorbije (corona)maanden beleefd? Kijk je nu hard uit naar de zomer?" De voorbije maanden waren een enorme rollercoaster voor me. Vanwege corona een groot deel want ik werk in een kledingwinkel en deze moest dan sluiten en weer open. Daarnaast ben ik beginnen werken 's avonds bij mijn zus in het frituur want doordat ze met take away werkte was hier iets meer organisatie voor nodig en dus een helpende hand. Ook heb ik in mijn overige tijd mijn aandacht op Miss Benelux Beauty gevestigd en daarnaast heb ik opnieuw de liefde gevonden. Dus ik kan wel zeggen dat het een hectische periode was. Ik kijk nu enorm uit naar de zomer maar vraag me af wat net mogelijk gaat zijn met heel de pandemie."

Wat staat er op de planning voor die periode? Vakantie in het buitenland of iets dichter bij huis of heb je geen directe reisplannen?
"Ik heb zo meteen geen directe reisplannen. Ik wacht af wat ze van Mrs Face of Beauty beslissen of ze toeristen toelaten of niet. Maar het zullen dit jaar vooral dagtripjes zijn in eigen land, denk ik. Maar als de grenzen terug open zijn en Disneyland Paris mag weer openen twijfel ik geen seconde en ga ik naar daar! Want daar heb ik echt mijn hart verloren!"

Wat zijn jou droomvakanties? Waar wil je echt nog eens naar toe?
"Ik reis ontzettend graag en wil zoveel mogelijk van de wereld zien! Maar als ik echt enkele bestemmingen moet kiezen zouden het de verschillende Disneyparken zijn. Enkele jaren geleden ben ik voor een week naar Disneyland Paris geweest en dat was wel één van mijn topvakanties!"
Hoe zien we jou meestal lopen in de zomer? Kleedje, rokje, of vasthouden aan een jeans bijvoorbeeld? "Dat zal toch een shortje zijn. Ik hou ervan dat je het sportief, casual of chique kan dragen. Zeer gemakkelijk ook gewoon."

Beschrijf eens je outfit voor de shoot? Speciaal gekocht of iets die je regelmatig draagt en waarin je jezelf kan zijn? "Dit is een twinsetje! Hangt al een tijdje in mijn kast maar heb het nog niet echt kunnen dragen. Dit was de perfecte gelegenheid vind ik.  Maar zo een outfit kan je me dus vaak in spotten."

Heb je nog grootse toekomstplannen? Op andere vlakken dan? "Ik ben heel erg bezig met voeding en gezondheid. Daar wil ik misschien wel verder in gaan. Ik help nu al mensen door hen te coachen om een gezonde levensstijl te bekomen, want ik vind dit zelf zo belangrijk. Je moet zorgen voor je lichaam want je hebt er maar één. En wees eerlijk we willen daar toch zo lang mogelijk van kunnen genieten niet?"

 

Geschreven door
Mandelnieuws