Nele Boey (Oudenburg): "Lange broeken zijn niets voor mij in de zomer"

Ingediend door Stefaan op za, 03/07/2021 - 08:41

De 27-jarige Nele Boey uit Oudenburg woont er samen met haar vriend en dochtertje. Als hobby gaat ze graag eens rolschaatsen of bezoekjes brengen. Toch maakte ze ruimschoots de tijd voor een fotoshoot voor onze  zomerspecial aan het Kasteel van Loppem. Ze stond er voor de lens van fotograaf Stefaan Bogaerts.
"In het begin van de coronaperiode, de eerste lockdown dus , was ik enorm bang. Niet dat ik zelf zou ziek worden maar veeleer voor mijn dochtertje of ouders. Die periode heb ik met angst doorgebracht. Ook ben ik dan even mijn werk verloren maar beetje bij beetje kwam het 'normale' leven terug, en verdween de angst."

"Ik kijk nu enorm hard uit naar de zomer, en zeker naar het normaal leven. Weer leuke uitstapjes kunnen doen en met iedereen kunnen afspreken. Qua reizen staat de agenda voorlopig nog blanco. Dit omdat ik geen reis wil boeken en deze dan drie keer moeten verzetten omdat het nog niet mag. Eén ding staat wel vast en dat is naar Plopsaland."

Heb je eigenlijk een droomreis voor ogen? "Voor ik zwanger was gingen wij normaal de droomreis maken, maar door mijn zwangerschap hebben wij deze even uitgesteld. Wanneer mijn dochter Elizia oud genoeg is gaan we vertrekken. De bestemming van deze droomreis is Australië en het liefst nog rond de kerstperiode, dan is het daar lekker warm. Specifiek naar één plaats gaan willen we niet, Sydney en Melbourne staan wel zeker op de lijst."

Hoe zien we Nele in de zomer meestal rond lopen? "Vanaf het warm genoeg is zie je mij altijd lopen in een jeansshortje, kleedje of rok. Die lange broeken zijn niets voor mij tijdens de zomer. Plus, dan worden mijn benen ook mooi bruin. Ook sneakers laat ik het liefst achterwege, een leuk sandaaltje is toch veel leuker."

Heb je nog grote toekomstplannen? "Voorlopig nog niet, gezien ik tot voor kort nog in strijd was voor het kroontje van Miss Elegance 2020. Toch hoop ik binnenkort toch nog een reisje te kunnen plannen! Deze zou dan richting Portugal zijn, maar dat word nu dus nog even afwachten."

"Voor de fotoshoot met Mandelnieuws heb ik voor twee outfits gekozen. De eerste outfit is een high  waist jeanshortje met een leuk croptopje. Vroeger was ik niet zelfzeker genoeg om zo’n outfit te dragen maar nu vind ik heel eerlijk dat het mij perfect past! Deze outfit is alledaags en zeer gemakkelijk dus dit draag ik vaak wanneer er niets speciaals gepland staat. Wanneer we weg gaan op bezoek of dergelijke grijp ik rapper naar een kleedje. Dit geel kleedje is zo zomers. Als ik dit draag geeft het mij direct een goed gevoel."

Geschreven door
Mandelnieuws/ Stefaan Bogaerts