Cynthia Vandaele (Zarren): "Er zijn geen directe reisplannen dit jaar"

Ingediend door Stefaan op za, 17/07/2021 - 09:55

De 25-jarige Cynthia Vandaele komt uit Zarren. Beroepshalve is ze huishoudhulp. Daarnaast helpt ze mensen om een gezondere levensstijl te behalen. Ondertussen is ze al bijna zes jaar getrouwd en het gezin is ondertussen uitgebreid met twee kinderen: een dochter van vijf en een zoon van drie.  Haar grootste passie is fitnessen, dat ze tot vier maal per week probeert uit te oefenen. 

Hoe heb je de voorbije (corona)maanden beleefd? Kijk je nu hard uit naar de zomer? "Deze maanden waren echt moeilijk voor mij. Als sociaal persoon valt het zwaar plots enkel en alleen nog je eigen bubbel rondom je te hebben. Natuurlijk genieten we van de kleine dingen, maar we keken zeker uit naar de zomer."

Wat staat er op de planning voor die periode? Vakantie in het buitenland of iets dichter bij huis of heb je geen directe reisplannen?
"Er zijn geen directe reisplannen. Het zullen dus daguitstapjes worden en vooral weer kennissen terug zien."

Wat zijn jou droomvakanties? Waar wil je echt nog eens naar toe? "Mijn voorkeur gaat voornamelijk naar Ibiza, Maladiven en Hawaï."

Hoe zien we jou meestal lopen in de zomer? Kleedje, rokje, of vasthouden aan een jeans bijvoorbeeld? "Geef mij in zomerse temperaturen toch maar een kleedje, shortje of sportkleren , als ik ga fitnessen."

Beschrijf eens je outfit voor de shoot? Speciaal gekocht of iets die je regelmatig draagt en waarin je jezelf kan zijn? "Het kleedje heb ik niet speciaal gekocht. Dat doe ik niet super veel aan, enkel bij mooie niet te warme zomerdagen. Hierin voel ik mij volledig mezelf. Sportkledij doe ik wel veel aan aangezien ik graag sport en het super luchtige, kwalitatieve kledij is."

Heb je nog grootse toekomstplannen? Op andere vlakken dan? "Ik heb een grote droom die ik graag zou kunnen verwezenlijken en dat is een personal coach worden. Verder wil ik iedereen nog een duwtje in de rug geven om deze ellendige periode tot een goed einde te brengen."

Geschreven door
Mandelnieuws/ Stefaan Bogaerts