LEKE/DIKSMUIDE: Lisa Meeuws is finaliste Queen of the Models '23

Ingediend door Stefaan op di, 07/03/2023 - 09:00

De 20-jarige Lisa Meeuws uit Leke-Diksmuide is finaliste in de modellenwedstrijd Queen of the Models '23. Ze stelt zich graag voor aan onze lezers. "Ik werk als boekhoudster in accountancy Madou Vandromme, en studeer nog in het graduaat voor boekhouding 2 avonden in de week. Hetgeen dat ik graag doe is vooral bezig zijn met mijn kat, muziek luisteren, tekenen, sporten etc "

Waarom neem je deel aan deze verkiezing? "Het is al sinds kleins af dat ik toch wel graag model wou worden, ik denk dat dit wel de meest voorkomende droom is van kleine meisjes. Ik kan niet beschrijven in woorden hoe dankbaar ik ben voor deze kans. Ik doe mee om vooral binnen mezelf te groeien en meer zelfvertrouwen te krijgen. Dat is iets waarmee ik al heel lang struggle en verandering in wil brengen."

Wat zijn je eerste ervaringen? "Ervaring qua model heb ik niet, dit is een volledig nieuw avontuur voor mij dat ik met volle moed in zal stappen en volledig zie zitten! Ik kan niet wachten om alle anderen te ontmoeten en om te groeien."

Wat is je uiteindelijke doel?  "Mijn uiteindelijke doel is zoals eerder vermeld mijn zelfvertrouwen een boost geven en mezelf zien groeien doorheen het proces. Natuurlijk wil ik ook doorgroeien in de modellenwereld en daarin een mooie kans krijgen. Ik hoop oprecht dat ik die zal krijgen!"

Wanneer zal je tevreden zijn? "Ik ben nogal een persoon die de lat redelijk hoog legt voor mezelf. Misschien niet altijd evengoed maar dit is eenmaal hoe ik ben. Deze vraag vind ik wat moeilijk te beantwoorden omdat ik niet rap tevreden ben met mezelf, ik hoop als ik mezelf zal zien groeien doorheen de wedstrijd dat ik toch wel trots kan zijn op mezelf."

Geschreven door
Mandelnieuws/ Stefaan Bogaerts