Geert Messiaen (trouw bezoeker)

"De kunst van schrijven is de kunst, belangstelling te wekken “ ( Delille ) 
Een website die 10 jaar bestaat en dagelijks belangstelling blijft vergen, mag , zeg maar moet terecht gefeliciteerd en in de schijnwerpers geplaatst worden. Mijn  eerste contact met Mandelnieuws kwam  via het bestuur van het  Cultureel genootschap De Denker. Uiteraard  blader ik  dagelijks in het Mandelnieuws en lees ik de goed gestructureerde artikels en bijdragen."

"Mandelnieuws vind ik een meerwaarde, een bijkomende troef, een voltreffer in onze regio. Het brengt up to date nieuws , beslaat de ganse regio, zelfs provinciaal en bestrijkt verschillende domeinen zoals algemeen, cultureel, sportnieuws en noem maar op. Daarenboven bereikt Mandelnieuws gemakkelijk alle lagen van de bevolking en zijn de artikels in een begrijpelijke taal neergepend, hetgeen ontegensprekelijk een surplus is de dag van vandaag. Inbegrepen  de passende foto’s is Mandelnieuws een stijlvolle bron van menige info."

"Mandelnieuws is een must en een gevestigde waarde in onze regio en met de verdere ijver en doorzetting , graag op naar de 20 jaar."

"Een tip voor de toekomst: het inschakelen van een lezersrubriek zou m.i. niet misstaan."

"Voor de blijvende nimmer aflatende inzet van de opstellers , zeg ik luid en klaar “ cum laude Go for it."

Geschreven door
Mandelnieuws