Andy Degryse (Radio Bingo - mediapartner)

"Ik heb mandelnieuws.be enkele jaren geleden leren kennen als presentator bij Radio Bingo. De nieuwsredactie van Bingo raadpleegt dagelijks de site en via hen heb ik de site leren kennen. Ik gebruik nog steeds mandelnieuws.be om actueel nieuws te brengen in mijn radioprogramma's."

" Als  voorvechter van het voortbestaan van onafhankelijke en lokale media is deze website ook uniek in zijn soort. Mandelnieuws.be behoort niet tot een grote mediagroep en brengt ook lokaal nieuws dat geen of beperkt aandacht krijgt bij de andere media. Mandelnieuws.be is een mooie aanvulling in het medialandschap en zorgt voor nieuwsdiversiteit. Zeker een meerwaarde dus."

"Ik ben geen dagelijkse bezoeker en dat geldt ook voor andere nieuwssites, want ik bezoek die ook niet dagelijks. Ik kies voor afwisseling en hou me op de hoogte via verschillende nieuwsbronnen en ook verschillende kanalen (internet, papieren krant, tv en natuurlijk ook de radio want op Radio Bingo is er ook regionaal nieuws)."

" Ik zie een mooie toekomst voor de site. Mijn ervaring bij Radio Bingo leert me dat mensen nog steeds veel belang hechten aan een lokale binding. Ze voelen zich graag verbonden met bijvoorbeeld een lokale vereniging en ook met lokale media. En dat is ook zo voor lokaal nieuws. Dus mandelnieuws.be is een belangrijke invulling van die 'lokale' behoefte."

"Als ik nog tips heb voor de toekomst? Wel misschien een vermelding maken van de datum en tijd bij de berichten. Dan is het duidelijk wanneer het bericht geschreven werd. Is ook handig als je oudere berichten wilt lezen."

Geschreven door
Mandelnieuws