Maselis

Santiana Noyez nam vorig jaar deel aan de Miss Batjesprinsesverkiezing. Ondanks een sterke finale greep de Zonnebeekse net naast een podiumplaats. Nu staat ze terug in de 'picture', maar dan als model in onze zomerspecial.

a) Hoe ziet jou zomer eruit? Welke vakantie of werken? "Dit jaar ga ik helaas niet op reis. Mijn vriend en ik hebben in het voorjaar samen een huis gekocht en we zouden graag tijdens ons zomerverlof nog wat verder verbouwen. We zijn wel van plan om samen kleine uitstapjes te doen. Zomerbars bezoeken met vrienden, avondmarkten aan zee bezoeken,... Verder gaan we ook veel gaan wandelen met m'n hondje Zana."

b)Wat is jou tofste vakantie tot op heden? "Mijn tofste vakantie was in 2014 in Ibiza! Ik was er samen met mijn nicht op hotel met vakantie. We hebben echt een hele fantastische tijd beleefd! Zonnen, cocktails, uitgaan,... Was ook een heel leuk hotel met lieve mensen en trouwens ook een mooi eiland!"

c) Waar is je bestemming waarvan je droomt?

"Ik heb niet echt een droombestemming. Als de zon er is, goed gezelschap en er cocktails zijn ben ik al blij. Al zou ik wel graag eens terug naar Ibiza gaan. Mijn vriend zijn droombestemming is Egypte en dus staat dit wel op ons vakantielijstje."

d) Zijn dit je favoriete tenuetjes waarmee we jullie deze zomer veel gaan mee ontmoeten?

"Ja, ik draag het liefst kleedjes zonder print en roze, pastelgroen, geel, blauw,... zijn m'n favoriete kleurtjes in de zomer. In topjes en shortjes zal je me tegen komen op de festivals."

Céline Cracco is een geboren en getogen Roeselaarse die 21 lentes jong is. Sinds enkele weken is ze de nieuwe Miss Batjesprinses '18.

a) Hoe ziet jou zomer eruit? "Ik neem een half weekje verlof samen met mijn ouders om samen met hen te kunnen genieten. Midden september ga ik dan samen met mijn vriend in verlof om volop te genieten. Eerst ga ik met de organisatrice va MBP Yana Parmentier-Leman voor drie dagen naar Rome, misschien boeken we ook nog een last minute met mijn vriend of blijven we lekker thuis met onze twee honden. "b)Wat is jou tofste vakantie tot op heden? "Ongetwijfeld Egypte. Ik heb daar voor een stuk mijn hart verloren! De mensen waren daar zo lief voor me. We hebben daar kledij en schoenen achtergelaten omdat de bevolking er weinig hebben. Het was ongelooflijk welke liefde hiervoor we terug gekregen hebben! Ik wil heel graag terug gaan naar hetzelfde hotel als toen om te zien of dezelfde mensen er nog steeds zijn. Vandaar ook de tatoeage op mijn arm in het Arabisch!

c) Waar is je bestemming waarvan je droomt? "Dubai! Alles ziet er zo chique uit, en om te shoppen amai echt om gek te worden!"d) Zijn dit je favoriete tenuetjes waarmee we jou deze zomer veel gaan mee ontmoeten? "Als het echt warm is hou ik er van om shortjes en topjes te dragen. Maar ook kleedjes draag ik graag, met mijn lange benen vind ik toch wel dat ze eens mogen gezien worden."

 

De zomerspecial van www.mandelnieuws.be openen we met Kylie Vermeulen. Twee jaar geleden was ze nog eredame bij de Miss Batjesprinses-verkiezing. De exclusieve fotoshoot en een leuke babbel over de zomer met onze redacteur Stefaan Bogaerts was in Bar Tresor langs de Meensesteenweg in Roeselare.

Hey Kylie. Stel je eens in het kort voor?
"Ik ben dus Kylie Vermeulen, 22 jaar en sinds twee weken heb ik het ouderlijk nest verlaten en ben ik nu woonachtig te Gits samen met mijn vriend Koen Lecointere."


Hoe ziet jou zomer eruit? Welke vakantie of werken?
"Deze zomer zal ik vooral werken en helpen waar nodig bij de verkiezing Miss Batjesprinses waar ik in 2016 1e eredame was. Het is een eerlijke, mooie en bloeiende verkiezing waar ik me graag voor blijf inzetten. Aangezien ik binnen enkele weken fulltime als schoonheidsspecialiste zal werken zal mijn zomer er anders en drukker uitzien aangezien deze periode heel druk is in het salon bij Nathalie Dedier van Dué Body. Erg vind ik het niet, ik hou van mijn job. Eind september vertrek ik wel voor twee weken naar de Côte D'azur."

 

Wat is jou tofste vakantie tot op heden?
"Mijn tofste vakantie vond ik Griekenland met papa. Wij zijn geen twee maar vier handen op één buik en die reis heeft onze band nog sterker gemaakt. Het was een reis met veel avontuurlijke uitstappen. Ondertussen werden ook vele mooie dingen bezocht. De Grieken zijn ook heel vriendelijk. Ik zou direct teruggaan."

Waar is je bestemming waarvan je droomt? " MIAMI. Vanaf ik kon praten mocht iedereen weten dat ik in het verkeerde land ben geboren. Heel graag had ik een ''Amerikaanse'' geweest en dan nog liefst in Miami. Zon, zee, strand & vooral veel shopplezier."

 

Nu nog eens onze fotoshoot. Zijn dit je favoriete tenuetjes waarmee we jou deze zomer veel gaan mee ontmoeten? "Helemaal! Ik hou van dingen die comfortabel zitten en tegelijkertijd ook mooi zijn. Ik kan best girly zijn maar liefst combineer ik dat toch met een tikkeltje stoer, in match met mijn persoonlijkheid. Ik hou ook van jumpsuits of salopettes. Waarom? Dan hoef ik niet teveel na te denken wat er bij past, gewoon de jumpsuit aan en klaar, hihi. In de winter draag ik vaak zwart, dus in de zomer mag het dan wel wat fleuriger, zoals je ziet."