Onze winnaars van de Valentijnsspecial 2018!

*Stephanie Verbeke en Bart Decuyper

*Franka Olivier en Davy Sanders

*Steffie Quartier en Marnix Wylain

Heidi Knockaert en Filip Huyghebaert

Nancy Demets en Danny Defever

Uit de vele inzendingen kwamen ook Nancy Demets en Danny Defever uit de bus. Ook voor dit koppel is valentijn iets speciaals. "Valentijn is onze geliefde nog eens extra verwennen. Het is eigenlijk elke dag Valentijn voor ons."

Heidi Knockaert en Filip Huyghebaert

"Valentijn is gans het jaar je geliefde graag zien"

Heidi Knockaert en Filip Huyghebaert waren dolgelukkig met de fotoshoot en de cadeaubon van onze partners voor deze valentijnspecial. Maar wat betekent dit moment eigenlijk voor hen? "Valentijn is niet alleen die dag maar eigenlijk gans het jaar je geliefde graag zien"

Ons derde winnend koppel was Franka Olivier en Davy Sanders uit Rumbeke. Wat Valentijn voor hun betekent? "Valentijn is de dag dat we onze liefde voor elkaar iets groter in de kijker zetten, we tonen of zeggen het wel op onze manier op andere dagen maar die dag doen we het nog met een extraatje."

 

Ons tweede koppel is Steffie Quartier en Marnix Wylain uit Bellegem. "Valentijn bestaat voor ons al dertig jaar sinds ons samen zijn, bekroond in ons twintig jaar huwelijk en onze twee super toffe zonen."

Stephanie Verbeke en Bart Decuyper uit Izegem stonden als eerste koppel voor de lens van fotograaf Kurt Maddens, naar aanleiding van onze Valentijnsspecial. Het koppel was dolgelukkig want nooit eerder wonnen ze een wedstrijd. Maar wat betekent voor hun nu eigenlijk Valentijn? "Voor ons is het eigenlijk alle dagen van het jaar Valentijn. Elkaar graag zien, er voor elkaar zijn, van de kleine dingen kunnen genieten en weten dat je er voor elkaar bent." Mooie woorden waarvoor ze nog een geschenkbon van Lingerie Nefis ontvingen.

De eerste fotoshoots bij onze huisfotograaf Kurt Maddens zijn achter de rug. Drie koppels uit Izegem, Rumbeke en Bellegem lieten zich van hun mooiste kant zien voor de foto's, allen in het thema 'valentijn'. Benieuwd naar het volledige resultaat? Hou deze pagina dan zeker in het oog. De winnende koppels trokken trouwens ook nog met een mooie waardebon huiswaarts van Lingerie Nefis uit Roeselare.