Maselis

Stem18

 

Veertien finalisten strijden momenteel nog mee om het gezicht van ‘Ellip-sis 2019’ te worden. Het zijn Shirley Verhoeven, Lindsey wallaert, Cintha Debrabandere, Melissa Cardon, Sanne Dury, Malou Soetaers, Tidenka Goedhart, Els Santens, Hannie Delannoy, Nicky De Blauwe, Greet Bekaert, Ann Beernaert en de zusjes Phoeby Bottin en Shanna Bottin. Vorig weekend kregen ze alvast een gratis fotoshoot bij fotograaf Deleu in Menen, hun volgende opdracht is al op vrijdag 19 oktober om 19 uur. Dan is er een demo-avond van Spurway Parfum in Oostkamp.

Veertig dames , hoofdzakelijk uit de regio Menen-Kortrijk-Waregem, hebben zich de voorbije weken ingeschreven om straks het gezicht te worden van de online kledingzaak Ellip-sis in 2019. Voor de mediacampagne werken ze hiervoor exclusief samen met onze West-Vaamse nieuwswebsite. Vorig weekend schoven deze dames aan voor een eerste gesprek met de jury en dit in het Bockor-Cafe aan de kerk in Gullegem. Vanuit die basis zal men nu recruteren om tot twintig dames te komen. De 'echte' finalisten worden eerstdaags bekend gemaakt. Later krijgen ze allemaal nog een exclusieve fotoshoot en begin januari is er dan de uiteindelijke finale, alwaar onze redactie natuurlijk op zal aanwezig zijn. Nu al krijg je enkele sfeerbeelden van de eerste gespreksronde.

Enkele kandidaten verzamelen in het Bockor Cafe in Gullegem vooraleer ze voor de proffesionele jury moeten komen. Ze worden bijgestaan door de uitbaatster Inge. (Foto Stefaan Bogaerts)

De professionele jury van Ellip-Sis

 

Wie je nu al wil kennis nemen met de wintercollectie van Ellip-sis kan via deze link doorklikken of kom op dinsdag 9 oktober naar de 'Cintha en Inge Debrabandere Homeparty Part 2 Ellip-sis' in het Bockor-Cafe in Gullegem. Een ideale gelegenheid om met je vriendinnen of collega's naar hartelust leuke outfits uit te zoeken van Ellip-sis, een trendy en klassevolle collectie van maatje Extra Small tot en met XXL. De inkom is gratis.

 

Verder zal je de collectie ook kunnen bewonderen op vrijdag 16 november wanneer de finalisten van Miss De Luxe er zullen mee rondlopen tijdens een 'Dinner&Fashion' in zaal Cortina in Wevelgem. Het zal ongetwijfeld een heel leuke en lekkere avond worden. Reserveren kan bij Cortina op 056/412522 en dit voor de schappelijke prijs van 66 Euro per Persoon (all in). Er is tevens nog een optreden voorzien van Axel Lane en de after party komt van DJ R.O.A.N.