De Broederschool van Roeselare is springlevend , ondanks de woelige afgelopen maanden in het Roeselaarse schoolllandschap, en dat willen we geweten hebben!

Arne Cools: "We (ouders, leerlingen, personeel en sympathisanten) verdienen "ol oes punten" omwille van de manier waarop we de laatste maanden voor de Broederschool zijn opgekomen. Maar er zijn ook nog heel wat punten die ter bespreking op tafel liggen ... We gaan dus met "ol oes punten" naar de onderhandelingstafel voor een eerlijk overleg met alle geledingen."

"We willen onze school dus ook blijvend in de kijker plaatsen . Vandaar op 7 oktober om 20u een concert in De Spil te Roeselare. We hopen op een even massale opkomst als bij de optocht begin juni.
Het wordt geen protestavond maar een concertavond vol ludieke, beklijvende liedjes over het schoolleven, gebracht door 'De Gemene delers': de leerkrachten-, oud-leerkrachten en oud-leerlingenband van de Broederschool. Zanger en tekstschrijver Peter Devlieger, zangeres Marie Decock en muzikanten Hendrik Deneir, Rik Lefevere, Arne Cools, Maxim Vandale en Bart George presenteren u liedjes over herkenbare en bij momenten hilarische situaties waarvan u gegarandeerd zal genieten. Je komt toch ook ?!"

Kaarten kunnen besteld worden op 051/200303 (vraag naar Arne) of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.! Geef in je mail duidelijk aan hoeveel (gezins)tickets je wil en geef eventueel aan waar ongeveer je het liefst zou zitten.

Een kaart kost slechts 5 euro; je bekomt een gezinsticket is vanaf 4 leden van hetzelfde gezin voor 15 euro.