Zaterdag 30 september en zondag 1 oktober slaan Unizo Zonnebeke, Unizo Passendale, vzw Markant en de gemeente Zonnebeke opnieuw de handen in elkaar. Samen organiseren ze het Big Sun Link Event, een bedrijvencontactdag voor ondernemers uit Groot-Zonnebeke.

Groot-Zonnebeke telt maar liefst 1100 kleine, middelgrote en grote ondernemingen. Toch blijkt dat heel wat lokale handelaars niet op de hoogte zijn van elkaars activiteiten. Het Big Sun Link event wil daar verandering in brengen!

Op zaterdagavond 30 september krijgen bedrijfseigenaars de kans om elkaars bedrijven, producten en diensten te leren kennen. ’s Avonds is er een walking dinner en de uitreiking van de Zonnebeke Awards. Ondernemers uit Groot-Zonnebeke konden zich tot 1 september inschrijven voor de Award van “Onderneming van Groot-Zonnebeke” of “Starter van Groot-Zonnebeke”. De winnaars mogen drie jaar lang het logo gebruiken van “Onderneming/Starter van Groot-Zonnebeke”. Daarnaast krijgen ze ook een kunstwerk van de lokale kunstenaar Isidoor Goddeeris.

Alle ondernemingen uit Groot-Zonnebeke mochten zich kandidaat stellen en de uiteindelijke winnaars worden op zaterdag 30 september door een professionele jury verkozen.

De genomineerden bij “Starter van Groot-Zonnebeke” zijn: Passendaler, De Passchhoeve en Alice et Henri.
De genomineerden bij “Onderneming van Groot-Zonnebeke” zijn: Krial nv, Gyselinck-installaties en Impressionant Reclamebureau.

Zondag 1 oktober worden de deuren opengezet voor het grote publiek tijdens de Big Sun Link Beurs "Zonnebeke stelt zijn bedrijven voor". Nieuw dit jaar is dat deelnemers tijdens de Big Sun Link beurs ook hun jobaanbod voorstellen. Wie wil, brengt dus meteen ook zijn of haar cv mee.

Bovendien valt de Big Sun Link beurs middenin het Weekend van de Klant, de ideale gelegenheid dus om bezoekers en klanten extra te verwennen. Via een kras-en-win wedstrijd krijg je tussen 15 en 30 september bij handelaars uit Groot-Zonnebeke, krasloten bij je aankoop. Hiermee maak je kans op waardebonnen tot € 750. Heb je een winnend lot? Breng het mee naar de Big Sun Link Beurs, om 16u wordt daar uit alle winnende loten één hoofdwinnaar getrokken.

Reden genoeg dus om zondag 1 oktober een bezoekje te brengen aan de Big Sun Link Beurs in Zonnebeke. Het event gaat door van 14u tot 18u in OC ’t Zonnerad en is dankzij de steun van de diverse sponsors en de gemeente Zonnebeke volledig gratis!


Surf naar onze website www.bigsunlinkevent.be voor meer informatie.